Förankrade i tradition, inriktade på framtiden: Vår resa i över 80 år

Vår mission är att erbjuda en bred skala av tjänster, från effektiva transportlösningar till högkvalitativa material och miljömedvetenhet, allt med ett starkt fokus på att uppfylla våra kunders unika behov.

Vår resa i branschen

Din partner i mer än 80 år.

En ovanligt livaktig kvarleva från kriget. Så skulle man kunna karakterisera NLF, serviceföretaget, med mer än 80 års erfarenhet, för Bergslagens åkare och maskinägare.
Ursprunget finns nämligen i de lastbilscentraler som bildades i början av 1940-talet. Myndigheterna krävde att landets åkerier skulle förenas i lokala lastbilscentraler. Syftet var att bättre utnyttja den fordonspark som återstod sedan militärerna krigsplacerat de flesta lastbilarna. Det gällde också att på bästa sätt ta vara på de knappa tilldelningarna av drivmedel och rågummi till däck.

När den statliga regleringen av åkerirörelsen upphörde 1948 fortsatte man på de flesta ställen verksamheten i föreningsform, eftersom fördelarna var stora. En gemensam ordercentral kunde sköta åkarnas administration och marknadsföring samt sälja in transportuppdrag som fördelades mellan åkarna.

Idag ägs NLF av 30-tal åkerier och maskinentreprenörer som tillsammans kan erbjuda de flesta typer av transporter, maskinentreprenader och materialleveranser. I verksamheten ingår även en bergtäkt och industriåtervinning.

"Som delägare hos Nora Linde Frakt har jag upplevt en unik gemenskap och en stark känsla av att vara en del av något större. Här delar vi resurser, kompetenser och framgångar på ett sätt som jag inte tidigare har upplevt i branschen. Det är en fantastisk känsla att vara en del av detta engagerade och kompetenta team."

Namn efternamn

Delägare i XXXXX

Vår strävan för framgång

Konstant utveckling och kvalitet

Vår gemensamma målsättning har aldrig förändrats - att agera som en komplett servicepartner för våra kunder och att leverera på deras högsta förväntningar.

Under årens lopp har vi vuxit och utvecklats, och vår ständiga strävan efter kvalitet och mångsidighet har varit nyckeln till vår framgång.

Idag, som ägda av 31 delägare, är vi en stolt del av över 15243 framgångsrika projekt och har betjänat över 1520 nöjda kunder.

VÅRA DOTTERBOLAG NORA ÅKERI OCH LINDESBERGS ÅTERVINNING AB

Våra kärnvärden

Vägen till framgång

Vi strävar alltid efter högsta kvalitet i våra tjänster och material, anpassar oss till varje projekt och kunds unika behov och är engagerade i att minska vår påverkan på miljön. Dessa kärnvärden styr vårt arbete och vår strävan mot att vara den bästa tjänsteleverantören för våra kunder.

Alltid bästa kvalitet

Vi har en oöverträffad inriktning på att leverera högsta kvalitet i allt vi gör. Genom modern teknologi, nya fordon och kontinuerlig utbildning garanterar vi att allt vi levera och varje material är av toppkvalitet.

Mångsidighet

Vår flexibilitet är vår styrka. Vi anpassar oss till varje projekt och kunds unika behov. Oavsett om det är små eller stora projekt, har vi fordon och kompetens för att göra det möjligt.

Miljömedvetenhet

Vi är engagerade i att minimera vår påverkan på miljön. Genom vår återvinningsanläggning och miljövänliga transportlösningar bidrar vi till en grönare framtid och en hållbar planet.

+ 31 delägare

Bli en del av Nora Linde Frakt gemenskapen som delägare

Är du intresserad av att bli en del av Nora Linde Frakt och vara med och forma vår framtid? Som delägare i vår gemenskap har du möjlighet att påverka och dela våra framgångar.

Vi är en växande familj av delägare och ser fram emot att välkomna nya medlemmar som delar vår passion för transport och service.

Kontakta vår VD, John Lindh, för ett första samtal. Vi välkomnar dig att bli en del av vårt gemensamma ägandeskap och vår resa mot nya framgångar. Varmt välkommen att höra av dig!