Miljö, återvinning och containers

I en värld som alltmer fokuserar på hållbarhet och miljöansvar, är Nora Linde Frakt stolt över sitt engagemang för att minska vår påverkan på planeten. Vårt breda utbud av fordon och återvinningstjänster ger inte bara praktiska lösningar för materialhantering, utan bidrar även till en grönare framtid.

Effektiva Transportlösningar:

Vårt mångsidiga fordonsutbud för miljö och återvinnig

Hos Nora Linde Frakt har vi investerat i en mångfald av fordon för att effektivt hantera olika transport- och materialbehov. Våra lastväxlarfordon med släp och kranar är utrustade för att säkerställa enkel och effektiv lastning och lossning av material.

Oavsett om du behöver korta eller långa transporter, har vi en lösning som passar ditt projekt. Våra behållare och containrar finns i olika storlekar, från 240 till 660 liter samt 2,5 till 35 kubikmeter, med eller utan täckning.

Detta gör att vi kan anpassa oss efter dina exakta krav och behov, samtidigt som vi minimerar vår påverkan på miljön genom att erbjuda rätt storlek för varje uppgift.

Miljövänliga lösningar:

Vi har vår egen återvinningsanläggning

Vi på Nora Linde Frakt är djupt engagerade i att främja återvinning och minska avfall. Därför har vi vår egen återvinningsanläggning för industri- och byggavfall. Här använder vi moderna metoder för att sortera, krossa och förädla olika typer av restprodukter.

Vår anläggning har uppnått miljögodkännande för att ta emot 50 000 ton avfall per år och fortsätter att utvecklas för att säkerställa en effektiv återvinningsprocess.

Genom åren har vi byggt upp ett omfattande nätverk för att återanvända och avsätta de produkter som genereras vid vår anläggning. Detta gör det möjligt för oss att stödja en cirkulär ekonomi och minimera avfall som hamnar på deponi.

Varför välja oss

Det får du när du jobbar med oss

Hållbarhet och miljöfokus

Vi är starkt engagerade i att minska vår påverkan på miljön. Genom vår egen återvinningsanläggning och användningen av miljövänliga fordon och tekniker strävar vi efter att främja hållbarhet och bidra till en renare planet.

Brett utbud av fordon

Vårt imponerande utbud av fordon, från komprimatorfordon till liftdumperfordon och lastväxlare, tillsammans med olika storlekar av behållare och containrar, gör oss till en komplett lösning för alla dina transport- och avfallshanteringbehov.

Erfarenhet och expertis

Med över 80 års erfarenhet inom branschen har vi utvecklat en djup expertis inom miljömedvetenhet, återvinning och hantering av industri- och byggavfall. Våra kunniga medarbetare och vår moderna utrustning garanterar högsta kvalitet och effektivitet i våra tjänster.

Specialiserade fordon: 

Anpassade för hållbara materialhanteringslösningar

För att säkerställa effektiviteten i vår miljösträvan, har vi ett urval av specialfordon, inklusive komprimatorfordon, liftdumperfordon och lastväxlare. Dessa fordon är speciellt utformade för att hantera materialhantering och återvinning på ett miljövänligt sätt.

Genom att använda dessa fordon kan vi inte bara leverera tjänster av hög kvalitet utan även minska vår påverkan på miljön.

Dessa specialfordon är utrustade för att hantera olika material och arbetsförhållanden, vilket gör dem till ett utmärkt val för miljömedvetna projekt.

Miljömedveten rådgivning:

Kontakta oss idag och prata med en expert om miljö och återvinning

Vår dedikerade säljare för Miljö och Återvinning, Morgan Eriksson, är tillgänglig för att svara på alla dina frågor och ge ytterligare information om våra miljövänliga tjänster.

Morgan har omfattande kunskap om våra återvinningsprocesser och kan hjälpa dig att hitta den mest hållbara och kostnadseffektiva lösningen för ditt projekt.

Du kan nå Morgan på telefon 0581-84507 eller via e-post mer@noralindefrakt.se. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina miljömedvetna behov.