Grus, berg & naturmaterial

NLF erbjuder hållbara råvarulösningar med högkvalitativa bergmaterial och grus för bygg och anläggning, från vår anläggning i Yxe, Lindesberg.

Hållbara råvarulösningar från NLF

Högkvalitativa bergmaterial och grus  för bygg och anläggning

Vår anläggning i Yxe, belägen på 88 hektar söder om Lindesberg, är hjärtat av vår verksamhet när det kommer till bergtäkter och materialleveranser. Här utvinner och levererar vi bergmaterial och grus av högsta kvalitet till en rad olika ändamål, inklusive anläggningsarbeten, vägbyggen och industriella projekt.

Eftersom vi strävar efter att minimera transportavstånd och göra vår verksamhet så miljövänlig som möjligt, samarbetar vi även med ett 15-tal andra täkter inom Örebro län. Detta gör att vi kan erbjuda kostnadseffektiva lösningar med minimal påverkan på miljön.

Vi välkomnar även privatpersoner med släpkärror att dra nytta av våra högkvalitativa material. Observera att kåpor på kärror inte är tillåtna vid användning av vår anläggning.

NLF:s delägare och deras fordon har dessutom förmånen att få tillgång till täkten dygnet runt, vilket säkerställer tillgång och flexibilitet för våra partners och kunder. Vi är stolta över att erbjuda hållbara råvarulösningar som möter dina behov.

Visa karta till anläggningen i Yxe ->

Varför välja oss

Det får du när du jobbar med os

Högkvalitativa materialleveranser

Vår bergtäkt i Yxe levererar bergmaterial och grus av högsta kvalitet, vilket garanterar att dina projekt får de bästa råvarorna för hållbara resultat.

Miljömedvetenhet och kostnadseffektivitet

Genom att samarbeta med andra täkter inom Örebro län strävar vi efter att minimera transportavstånden och därigenom minska vår påverkan på miljön.

Flexibilitet och tillgänglighet dögnet runt

Vår anläggning i Yxe är tillgänglig dygnet runt för NLF:s delägare och deras fordon. Det ger dig flexibilitet och tillgänglighet när du behöver materialleveranser för dina projekt.