Slamsug, torrsug, avloppsfilmning

I många industriella och byggnadsprojekt är hantering och avlägsnande av vätskor och torra material avgörande. Vår omfattande flotta av specialfordon gör oss till ditt förstahandsval när det gäller att hantera allt från slamsugning och torrsugning till avloppsfilmning. Vi har även kapacitet att hantera ADR-klassificerade ämnen.

Ditt förstahandsval för sanering:

Stopp i avloppet? 
Vi hjälper dig självklart!

Hos Nora Linde Frakt har vi en omfattande flotta av specialfordon som är utrustade för att effektivt hantera slamsugning, torrsugning och avloppsfilmning. Våra fordonsflottor inkluderar avancerade torrsugare som kan hantera både våta och torra material med enastående precision.

Dessa torrsugare är perfekta för att flytta stora mängder vätska vid översvämningar eller för att trycka material som behöver placeras under grunder eller på tak.

Vår torrsugare kan nå högt, upp till 5-6 våningar, och kommer åt i trånga utrymmen, tack vare sin precision och noggrannhet.

Oavsett om du har stopp i avloppet, behöver sanera efter vattenskador eller hantera olika material vid byggen eller industrier, har vi en omfattande flotta av specialfordon som kan hantera alla dina behov.

Ditt nästa stopp för avloppsfilmning och slamsugning:

Här når du oss

Nora Linde Frakt är stolta över att kunna erbjuda professionell slamsugning genom vårt dedikerade dotterselskap, Nora Åkeri.

Ditt nästa steg för att lösa dina avlopps- och saneringsbehov är bara ett telefonsamtal bort. Kontakta vår transportledning på 0587-125 68 eller nå oss på journummer 070-542 88 63.

Vår erfarna personal står redo att hjälpa dig med snabba och pålitliga lösningar.