Våra mångsidiga tjänster för dina transportbehov

Nora Linde Frakt AB erbjuder ett brett utbud av tjänster som är utformade för att möta dina specifika behov. Vårt engagemang för kvalitet, mångsidighet och miljömedvetenhet gör oss till den perfekta partnern för en mängd olika projekt. Oavsett om du behöver transportera material, hantera återvinning, lösa akuta avloppsproblem eller något annat, har vi den rätta lösningen för dig. Utforska våra tjänster nedan och upptäck hur vi kan göra ditt projekt till en framgång

Grus, berg & Naturmaterial

Vid vår anläggning i Yxe söder om Lindesberg, bedriver vi i egen regi en bergtäkt. Vi levererar berg och grusmaterial till anläggningsarbeten, vägar, byggen och även industrin, exempelvis betong- och asfaltverk.

Anlägning och maskin

På transportsidan erbjuder vi ett brett sortiment av fordonskombinationer för att uppfylla varje kunds behov och önskemål. Allt från 2-axlade fordon till 4-axlade lastväxlare med släp för material och schaktkörning.

Fjärr / Industri & ADR

NLF erbjuder de flesta typer av fordon och fordonskombinationer. Allt från små pick-uper till fordon med kapell, skåp, kran, eller bakgavelhiss för lastning och lossning. Vi utför transporter i hela Sverige och i Europa.

Miljö, återvinning, containers

NLF har en egen återvinningsanläggning för industri- och byggavfall där vi sorterar, krossar och förädlar olika typer av restprodukter. Vi har även ett brett utbud av containers och kärl för uthyrning.

Spoling & slamsug, ADR

Vi har en större flotta av olika spol, sug och tankfordon. Vi kör även allt flytande material inkl ADR.STOPP I AVLOPPET? Ring transportledningen för bokning 0587-125 68 / Journummer 070-542 88 63

Vem är Nora Linde Frakt?

Effektiva transportlösningar och kvalitetsmaterial till dina nästa projekter

Vi är din pålitliga partner för effektiva transportlösningar och högkvalitativa material till ditt projekt. Med ett brett utbud av transportalternativ och maskiner säkerställer vi snabba och effektiva leveranser som möter dina behov.

Dessutom garanterar vår egen bergtäkt högkvalitativa grus- och bergmaterial som är skräddarsydda för dina byggbehov.

Vi tar miljömedvetenhet på allvar och hanterar och förädlar avfallsmaterial i vår återvinningsanläggning för en grönare framtid.

Vår miljösatsning

Hållbara lösningar för en bättre framtid

Vi är engagerade i miljömedvetenhet och hållbarhet. Vår egen återvinningsanläggning och vårt breda utbud av containers gör oss till en partner som kan hjälpa kunder att minska sin påverkan på miljön. Medans vi själv minska vära ëgen påverkan.