Om företaget

Kort om oss

Nora-Lindefrakt AB är ett serviceföretag med 80 års erfarenhet, inriktat på de flesta typer av transporter, maskinentreprenader och material leveranser med huvudkontor i Lindesberg. 

 Företaget ägs av 33 åkerier och fordonsägare. Nora-Lindefrakt AB agerar marknads-, ekonomi- och administrationsavdelning för alla delägare. Vårt fokus är på att göra våra kunder nöjda inom de uppdrag vi anförtrotts att utföra.

Våra totala resurser uppgår till ca 150 fordon och maskiner. Nora-Lindefrakt AB’s delägare och deras anställda samt företagets 12 tjänstemän håller verksamheten löpande. Årsomsättningen för 2020 uppgick till 186 mkr.

 

 JUBILEUMSBOKEN OM NORA-LINDEFRAKTS HISTORIA

 

” När landets alla åkare under andra världskriget började samarbeta i så kallade lastbilscentraler trodde nog de flesta att detta var något tillfälligt.” 

 

Idag 80 år senare står Nora-Lindefrakt starkare än någonsin. Den här jubileumsboken berättar historien om hur regionens åkare och maskinentreprenörer tillsammans byggt upp ett väletablerat serviceföretag. Boken är skriven av Göran Karlsson  

 

 

För beställning av jubileumsboken

 

Skicka ett mail till:

info@noralindefrakt.se
Uppge antal böcker, ditt namn, adress och postadress.

Pris: 120 kr ink moms.
Du betalar boken direkt vid beställningen

Betalningsalternativ:
Swish 1235730155 eller Plusgiro 17 22 31-3

 

Därefter skickar vi ett bekräftelsemail till dig på att din beställning och betalning är mottagen.

 

Våra dotterbolag Nora Åkeri och Lindesbergs Återvinning AB
Vi är stolta sponsorer till LIF Lindesberg, giving people, flexbert & aktiv skola