Nora-Lindefrakt har genomgått en fantastisk utveckling både vad gäller ansökningar om delägarskap, hållbara kundavtal och en geografisk utökning. Att jag fått vara en del av NLF och tillsammans med medarbetare, delägare och kunder fått följa en fantastisk tillväxtresa under de senaste två åren, med en ökning på närmare 19%, varav den största ökningen skett under rådande pandemi, är otroligt imponerande. För två år sedan klev jag in på Stafettgatan 3 i Lindesberg. Min första känsla var att det gick att ta på den familjära stämningen. Alla hade en fantastisk vänlig attityd och inställning, säger Fredrik Sand.

Enligt Fredrik syns det tydligt på ansvarstagandet och engagemanget i varje kunduppdrag. Hos NLF har alla ansvaret från första kundkontakt till utfört arbete och godkänd faktura. Vi har våra ansvarsområden men känslan att vilja hjälpa till och lösa problem gör att vi som oftast arbetar mycket bredare. Vi ser till att göra det som behövs helt enkelt”,  fortsätter Fredrik Sand.

Bolagets 80-åriga historia sitter djupt rotad i arbetskulturen och den är lätt att ta till sig som ny på jobbet. Att jag dessutom fått vara delaktig i den minnesbok som skrivits för att fira bolagets 80 år, av före detta journalisten Göran Karlsson är en ren lyckträff. Jag känner mig otroligt stolt över historien vi får bära, platsen där vi står idag och vägen vi tillsammans ska röra oss framåt på, säger Fredrik.

Försvarsmakten har en akronym, SOLO. Den står för Stanna, Observera, Lyssna, Ofta. Innebörden i de orden kan tolkas lite som man vill i det civila. Jag tolkar det som att det är viktigt att stanna upp lite, andas och reflektera. En paus för att kalibrera sin inre kompass. Det gör jag förmodligen för sällan. Som jag ser det är 80 år är bara början, tillsammans ska vi ta oss an minst 80 år till, avslutar han med ett stort leende.

Vi är Nora-Lindefrakt AB!