Fjärr / Industri & ADR

Fler olika fordon ger flexibla lösningar

NLF´s Fjärr/Distribution och special kännetecknas av stor flexibilitet, en nära kontakt med kunden, snabba besked, leveranssäkerhet och framförallt håller vi vad vi lovar!

NLF erbjuder de flesta typer av fordon och fordonskombinationer för att tillgodose dina önskemål och behov. Allt från små pick-uper till fordon med kapell, skåp, kran, eller bakgavelhiss för lastning och lossning. Vi har också maskintrailers som klarar riktigt tunga och breda transporter.

Vi utför även ADR- transporter av explosivt gods och farligt avfall. Dessa transporter ställer väldigt höga krav på fordonet, chauffören, transportledning och administration. Vi förfogar över ett antal ADR/EXIII och EXII-certifierade fordon. För att säkerställa god kvalitet och de krav som ställs enligt ADR har vi en egen säkerhetsrådgivare för väg.

Vi använder oss av fordonskommunikation från Vehco AB. Ordern går direkt till fordonets handdator vilket ger chauffören all nödvändig information som behövs för att utföra uppdraget.

Transportledningen får fortlöpande information från fordonet och därmed full kontroll över planering med status, ändrad orderdata, fordonets aktuella position mm. Positionsringen sker med GPS.