Affärsområden

Grus, Berg & Naturmaterial

Vid vår fastighet i Yxe söder om Lindesberg, bedriver vi sedan 70-talet i egen regi en grus- och bergtäkt. Vi levererar berg och grusmaterial till anläggningsarbeten, vägar, byggen och även industrin, exempelvis betong- och asfaltverk.

Anläggning & Maskin

På transportsidan erbjuder vi ett brett sortiment av fordonskombinationer för att uppfylla varje kunds behov och önskemål. Allt från 2-axlade fordon till 4-axlade lastväxlare med släp för material och schaktkörning. Vi har även ett antal maskiner, från 4 ton till 20 ton.

Fjärr / Industri & ADR

NLF erbjuder de flesta typer av fordon och fordonskombinationer för att tillgodose kundens krav och behov. Allt från små pick-uper till fordon med kapell, skåp, kran, eller bakgavelhiss för lastning och lossning. Vi har under åren utvidgat vårt geografiska avstånd och utför transporter i hela Sverige och även internationellt i Europa.

Miljö, återvinning, Containers

NLF har egen återvinningsanläggning för industri- och byggavfall där vi sorterar, krossar och förädlar olika typer av restprodukter. Vi har även ett brett utbud av containers och kärl för uthyrning.

Spolning & Slamsug, ADR

Vi har en större flotta av olika spol, sug och tankfordon. Vi kör även allt flytande inkl ADR.
Stopp i avloppet? Vi hjälper dig!
Ring transportledningen för bokning. Tel: 0587-125 68
Journummer 070-542 88 63